MIMAKI JFX500-2131 FLATBED

De nieuwe JFX500-2131 van Mimaki is sindskort toegevoegd aan ons machinepark en verbreekt alle gevestigde records voor een groot formaat flatbed UV LED-printer, met productie snelheden tot 60 m²/u, het leveren van ongelooflijk hoge kwaliteit, tot op 2-punts tekst op een enorm (210 x 310 cm) afdrukgebied.

UV LED Curing Technologie
De Mimaki JFX500-2131 maakt gebruik van UV LED printtechnologie, die minder warmte produceert, zodat de machine rechtstreeks kunnen afdrukken op een breed scala van substraten, waaronder warmtegevoelige materialen, zonder enige media vervorming. Water of solvent inkten moeten altijd nagedroogt worden. Het nadrogen is overbodig door de UV techniek.

Uitstekende printkwaliteit
De JFX500-2131 bestaat uit twee eenheden van Mimaki’s unieke en zeer nauwkeurige ‘lineair scales’ aangestuurd door een ‘Intelligent Microstepping Systeem’ (IMS) voor nauwkeurigheid en het precies plaatsen van inktdruppels. Dit resulteert in minder zichtbare banding en de mogelijkheid om te printen in 2-punts tekst met een verbluffende helderheid.

Milieuvriendelijke Technologie
UV-LED lampen hebben een langere levensduur en verbruiken minder energie dan standaard UV-lampen. Minder afval door het printing on-demand en het direct printen op materiaal. Geen merkbare geur en geen geluidsoverlast.

Substraten
Acrylics, Polycarbonaten, PVC, Glas, Aluminium, Metaal, Polyesters, Foamboard, Styreen, Hout en Steen.

MEER WS NIEUWS ITEMS

Nieuws

Vacature: Offsetdrukker

WS Media Groep is een fullservice en allround grafisch dienstverlenend- en productiebedrijf. We hebben een duidelijke visie: WS Media Groep faciliteert haar klanten volledig in